Velence és Torontó után Scarlett Johansson és Renée Zellweger a nagy Oscar-esélyesek

Lassan az őszi fesztiválszezon jó része mögöttünk van, és kezd tisztulni a kép, kik lehetnek az Oscar nagy esélyesei. A női főszereplő kategóriában már most látszik, ki lesz jövőre a két nagy favorit.
Bár Jennifer Lopez rúdtáncosa kapcsán is sokat emlegetik az Oscart, ne feledkezzünk meg arról, hogy a színésznő A Wall Street pillangóiban csak mellékszerepet játszik, szóval ha lesz is jelölése, azt a mellékszereplői kategóriában kapja majd. A női főszereplő kategória éllovasa Velence óta Scarlett Johansson, aki azóta Torontóban és Telluride-on is megerősítette a helyét. Noah Baumbach filmje, a Marriage Story igazi fesztiválkedvenc, a válás legsötétebb bugyrait megmutató filmre nagy jövő vár, és valószínűleg a Netflix is sokat költ majd a kampányára. Johansson valószínűleg Renée Zellwegerrel küzdhet meg a díjért, aki lenyűgöző a Judy című filmben Judy Garland szerepében. Ellene szól, hogy az alakítását ugyan egekbe dicsérik, magát a filmet már nem annyira, bár sokszor láttuk már, hogy egy közepes film kiváló alakítása elég volt az Oscarhoz. 
 
(indiewire.com) 
2019.09.12
|


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
18:10
18:25
Pókember: Hazatérés
amerikai sci-fi akciófilm, 2017
18:25
Féktelenül 2. - Teljes gőzzel
amerikai akciófilm, 1997 (ism.)
19:00
A mestergyilkos
amerikai akciófilm, 2011
19:00
Heavy túra
finn-norvég vígjáték, 2018
Ma kerül ki a lelőhelyekre a PESTI EST, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.