Kedvenc helyek

Az A38 Hajó bemutatja: Monarchy (UK)

[ pop ]
Budapest, Dürer Kert, szeptember 25. 20:30
Flitterek, diszkógömbök, arisztokratikus gőg, csábító erotika és ’80-as éveket idéző, vakító neon – mindehhez fenékrázós basszusok? Nagy vonalakban ezt nyújtják a Londonból érkező formáció tagjai, akik némi ausztrál hátteret is fel tudnak mutatni.
Még januárban látott napvilágot a Mid:Night nevet viselő, harmadik album, melynek élő verziója mostanra jut el hozzánk. A címadó dal mellett a Hula Hoop 8000 című sláger már ötmilliónál is több lejátszásnál tart a streamelő platformokon. A Coachellát plusz a Reading & Leeds fesztivált is kipipáló, tízéves fennállását ünneplő duóra való hosszú várakozás gyümölcse beérik: az űr borzongató jegessége végre minket is megcsap. Fagyos hangulatra egyáltalán ne számítsunk: a Daft Punk fémjelezte eufórikus, bohém vonalra erősített rá Andrew Armstrong és Ra Black. 
 

 
Jegyár: 2900-3500 Ft 
Air
2019.09.12
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.