Határtalan Design Kiállítás díjazottjai 1 +

Budapest, Eventuell Galéria, 2019. szeptember 19. - október 1.
25 éves a magyar designszcéna egyik legjelentősebb és legaktívabb műhelye, az Eventuell Galéria, amely a negyedszázados évfordulót sokszínű kiállítássorozattal ünnepli.
Az Eventuell Galériát 25 évvel ezelőtt alapították Kónya Kinga, Munkácsi Gábor, Szabó Zsuzsi, Szigeti Szilvia textiltervező iparművészek és Radnóti Tamás belsőépítész saját, valamint kortárs designerek munkáinak bemutatására, és az eltelt évtizedek alatt rengeteg tehetséges és ismert tervező kapcsolódott be a csoport munkájába.
 
A tagok egyedi és kisszériás termékeinek bemutatásán kívül az Eventuell brand égisze alatt Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás több mint 200 kiállítást és egyéb programot szervezett, amelyeken eddig közel 800 magyar és külföldi designer, alkotócsoport és kortárs művész alkotásai voltak láthatók. Szintén a tervezőpáros nevéhez köthető a 2004 óta minden évben megrendezett nemzetközi madeinhungary+MeeD, Határtalan Design kiállítássorozat, és a már ötödik évébe lépő Texhibition névre keresztelt kezdeményezés. 
 
A 25. évfordulóhoz kapcsolódó kiállítássorozat első tárlata a kortárs ékszer roppant színes és izgalmas világába kínál betekintést, amelyen hazai és külföldi tervezők egyaránt bemutatkoznak. A Határtalan Design Kiállítás díjazottjai 1 + című kiállításon Tata Akhatova a pilseni LSFDA hallgatója és a 21. századi street art és képregények világát hozó Viktor Kováč darabjai mellett Horányi Kinga és Németh Orsolya, az Eventuell Galéria ékszertervezőinek munkáit láthatjuk.  
2019.09.16
|
(5 kép)


Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Ma kerül mozikba az 1917 - Sam Mendes tíz Oscarra jelölt háborús filmje: egysnittes film egy öngyilkos küldetésről #sammendes #1917 #1917movie #moziajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.