Határtalan Design Kiállítás díjazottjai 1 +

Budapest, Eventuell Galéria, szeptember 19. - október 1.
25 éves a magyar designszcéna egyik legjelentősebb és legaktívabb műhelye, az Eventuell Galéria, amely a negyedszázados évfordulót sokszínű kiállítássorozattal ünnepli.
Az Eventuell Galériát 25 évvel ezelőtt alapították Kónya Kinga, Munkácsi Gábor, Szabó Zsuzsi, Szigeti Szilvia textiltervező iparművészek és Radnóti Tamás belsőépítész saját, valamint kortárs designerek munkáinak bemutatására, és az eltelt évtizedek alatt rengeteg tehetséges és ismert tervező kapcsolódott be a csoport munkájába.
 
A tagok egyedi és kisszériás termékeinek bemutatásán kívül az Eventuell brand égisze alatt Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás több mint 200 kiállítást és egyéb programot szervezett, amelyeken eddig közel 800 magyar és külföldi designer, alkotócsoport és kortárs művész alkotásai voltak láthatók. Szintén a tervezőpáros nevéhez köthető a 2004 óta minden évben megrendezett nemzetközi madeinhungary+MeeD, Határtalan Design kiállítássorozat, és a már ötödik évébe lépő Texhibition névre keresztelt kezdeményezés. 
 
A 25. évfordulóhoz kapcsolódó kiállítássorozat első tárlata a kortárs ékszer roppant színes és izgalmas világába kínál betekintést, amelyen hazai és külföldi tervezők egyaránt bemutatkoznak. A Határtalan Design Kiállítás díjazottjai 1 + című kiállításon Tata Akhatova a pilseni LSFDA hallgatója és a 21. századi street art és képregények világát hozó Viktor Kováč darabjai mellett Horányi Kinga és Németh Orsolya, az Eventuell Galéria ékszertervezőinek munkáit láthatjuk.  
2019.09.16
|
(5 kép)


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.