Kedvenc helyek

15. Újbuda Jazzfesztivál

[ experimental / jazz ]
Budapest, A38 Hajó, MU Színház, szeptember 27 - 29.
A főváros XI. kerülete immár 15. alkalommal minősül át jazznegyeddé. A sokszínű programsorozat a könnyed nyáridéző swingtől a borongósabb őszi avantgarde-ig sok mindent felölel idén is. A nemzetközi nívóra és összetételre most sem lehet panasz.
A hétvége az A38-on Harcsa Veronika belgiumi, trip-hopba hajló formációjának debütjével indul: a Next.Ape előtt az avant-popot játszó 5K HD csap a húrok közé. Eközben a kiállítótérben a lüktető Turul Blast és a punkos Kinetic Erotic csap össze. Másnap ®agarék az Eastern Sugar című, 15 éves űrjazz albumot elevenítik fel. Pénteken a MU színházba a Tóth Viktor – Lukács Miklós Duó jön, majd a szintén határfeszegető Isabelle Duthoit-Márkos Albert-Bolcsó Bálint Trió érkezik. Itt vasárnap „absztrakt himnuszok”-kal folytathatjuk: a Mats Gustafsson-Christof Kurzmann Duo, majd a Grencsó Kollektíva jóvoltából. 
 
Jegyár: 1000-3900 Ft 
Air
2019.09.19
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.