ART Market Budapest 2019

Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Vásár
Budapest, Millenáris, október 3 - 6.
Októberben újra megnyitja kapuit Európa egyik számottevő művészeti vására és Magyarország legnagyobb, évente megrendezésre kerülő kortárs kiállítása, az ART Market Budapest.
Az idén kilencedik alkalommal jelentkező esemény 6000 négyzetméteren mintegy 500 művész több ezer alkotását mutatja be. Az öt kontinens több mint 30 országából érkező 100 kiállító között valamennyi jelentős hazai kortárs galéria is jelen lesz, az idei év egyik különlegessége az Oroszország művészetének szentelt vendégprogram, az Art.Rus elnevezésű kulturális fesztivál. A 2014-ben a vásár fotóművészeti szekciójaként létrehozott Art Photo Budapest az Art Market helyszínén megrendezett kísérővásár, Közép- és Kelet-Európa egyetlen fotóművészeti vására, amely egy teljes, különálló kiállítási csarnokot szentel a fotóművészetnek. A nagyszabású képzőművészeti eseményt mintegy félszáz program, többek között performanszok, könyvbemutatók és kerekasztal-beszélgetések kísérik.
2019.09.25
|
(4 kép)


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.