Kedvenc helyek

CAFe Budapest - Budapest Ritmo 2019

[ world music ]
Akvárium, Szimpla Kert, október 3 - 6.
Ritmuskavalkád – a portugál fado-tól a dél-amerikai cumbián át a balkáni fúvós mulatásig. A mi Romano Dromunk most „üli meg” a huszadik születésnapját, Give me wine című, új lemezével – ám Kovács Antal csapata mindenkit táncra fog perdíteni!
Október 3-án a Szimplában hat zenekar showcase-e teremt balkáni hangulatot, majd 4-én az Akváriumban zsúrozik Romano Drom, akiket a fergeteges Rumbaristas követ. A KisHALL a nőké: a marokkói Asmâa Hamzaoui & Bnat Timbouktou csap a basszus lantba, utánuk Gisela João fadóval andalít. Szombaton az etióp Quincy Jones, azaz Girma Bèyènè, majd a spanyol Tom Waits – Javier Ruibal – érkezik, konkurálva a mediterrán Maria Mazzotta–Redi Hasa párossal, illetve a Marko Marković Brass Banddel és a hazai Los Orangutanes szupergruppjával. Vasárnap a díszvendég Lengyelország négy arcát ismerhetjük meg. 
 
Jegyár: 0-7500 Ft 
Air
2019.09.26
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.