Kedvenc helyek

A legjobb kiadók között a Fonó

A napokban tette közzé a WOMEX (World Music Expo), mint a nemzetközi világzenei piac legmeghatározóbb fóruma az idei legjobb 25 kiadót tartalmazó Top Label listát.
A Fonó a 7. helyen került fel a világ 25 legjobbja közé, egyedüliként képviselve a hazai és egyben a teljes kelet-közé-európai lemezpiacot is. Más kiadó ebből a régióból nem került föl a listára. Az első helyen a német Glitterbeat, a másodikon az angol ARC Music, a harmadik helyen pedig a francia Buda Musique szerepel.
 
A WOMEX Top Label lista a havi toplistás eredmények figyelembevételével születik, összeállításánál két nemzetközi világzenei toplista, a World Music Charts Europe és a Transglobal World Music Charts eredményeit összesítik. Az eredmény tehát mintegy száz világzenei rádiós szakember véleményét tükrözi. Az a kiadó kerülhet tehát a legjobbak közé, akinek több lemezét ismerték el a toplistákon abban az évben. A Fonó idén több ízben is dobogós lemezeket adott ki, júliusban és augusztusban a kiadó által gondozott Boban Markovic MRAK című album két hónapon át vezette a WMCE listáját, valamint Lajkó Félix és a VOLOSI lemeze is rendre az élvonalban végzett, ahogyan előkelő helyre került a Parno Graszt, a Cimbalom Brothers, a Babra, továbbá Vaszi Levente és Vrencsán Anita gyimesi albuma, ahogyan elismerték a szászcsávási népzenei sorozatot is a toplisták zsűritagjai.  
 
A jelenlegi Top Label lista a 2018 szeptembere és a 2019 szeptembere közötti időszakot veszi figyelembe.  
2019.09.28
|


Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Már kint a lelőhelyeken a BIDF-címlapos PESTI EST, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.