Kedvenc helyek

Jövőre jubileumi koncertet ad Caramel

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. Másfél évtized múltán sikere töretlen.
Caramel 2020. február 14-én, Valentin napon egy különleges koncerttel ünnepli pályafutása 15. évfordulóját. Az egész estés gálakoncerten 50 fős szimfonikus nagyzenekar adja a zenei kíséretet, külön erre az alkalomra szerzett és hangszerelt dalokkal. Caramel az est folyamán olyan, általa nagyra tartott kollégákkal duettezik majd, mint a többszörös Fonogram-díjas Palya Bea, vagy a Honeybeast együttes frontembere, Tarján Zsófia.

A koncert fő különlegességét az adja, hogy a régi és új dalokat klasszikus hangszerelésben hallhatja majd a közönség. A szerzeményeket – melyeket a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és Caramel saját zenekara közösen ad elő – a Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Zsoldos Béla hangszereli át erre az alkalomra.


2019.10.01
|


Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Már kint a lelőhelyeken a BIDF-címlapos PESTI EST, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.