Kedvenc helyek

04. Magyar Klipszemle

[ pop ]
Budapest, Akvárium Klub, október 10. 14:00
„Koncertek, szakmázás, vetítések két helyszínen, na meg az önfeledt szórakozás” – áll a vizuális orgia ismertetőjében, melynek gáláját Fluor és Hajós András vezényli majd le. Mindezt a Kishallban hallható fellépők impozáns névsora teszi még vonzóbbá.
A magyar vonatkozású zenei videók 2019-es országos versenyén 17 órától a Fran Palermóból Henri Gonzo, majd egy órával később Odett ad akusztik műsort. 18:50-től kezdődően Lóci játszik – ezúttal feldolgozásokat, majd újabb 50 perc elteltével Bérczesi Róbert csap a húrokba. A hiperkarma lelke után 20:30-tól Szakács Gergő, a Follow The Flow arca penget, majd 21h-tól sor kerül a díjak átadására is. 23 órakor már Diszkó Márkó x DJ Katapult nyergeli a korongokat, de Izil, illetve a Kemény Bánás Mode (azaz a Szimler-Kemény-Togay különítmény) is táncoltatni fog. 
 
Ingyenes! 
Air
2019.10.03
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.