Kedvenc helyek

Jason Donovan alsónadrágban oltotta a tüzet

Néhány napja a hajnali órákban tűz ütött ki a színész londoni házának közelében, mire ő a nagy sietségben egy szál alsónadrágban indult el hősködni.
Jason Donovanra mindig számíthat az ember, ha bajban van, hiszen azonnal az otthona melletti tűz megfékezése volt az elsődleges célja. Mire a tűzoltók kiérkeztek, az ausztrál színész poroltóval küzdött a lángok ellen. A nagy hajnali sietségben azonban nem volt ideje nadrágot húzni. Később elmondta, sajnálja, hogy nem volt rajta pizsama, de ebben a helyzetben sokkal többet ért, hogy volt nála porral oltó. A tűzoltók hálásak voltak a segítségnyújtásért.
(theguardian.com)
2019.10.03
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Színdarab készült a Szpasszkij–Fischer sakkmeccsből. Az 1972-es világbajnoki szovjet-amerikai döntőt a hidegháború közepén játszották Izlandon. Sosem látott figyelem kísérte a meccset, a londoni Hampstead Theatre viszi színre az ?évszázad sakkmeccsét". #szinhazajanlo #szpasszkijfischer #spasskyfischer #sakkmeccs #sakkszinhaz #sakkvb #hideghaborustortenet #háborústörténetek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.