Kedvenc helyek

Jason Donovan alsónadrágban oltotta a tüzet

Néhány napja a hajnali órákban tűz ütött ki a színész londoni házának közelében, mire ő a nagy sietségben egy szál alsónadrágban indult el hősködni.
Jason Donovanra mindig számíthat az ember, ha bajban van, hiszen azonnal az otthona melletti tűz megfékezése volt az elsődleges célja. Mire a tűzoltók kiérkeztek, az ausztrál színész poroltóval küzdött a lángok ellen. A nagy hajnali sietségben azonban nem volt ideje nadrágot húzni. Később elmondta, sajnálja, hogy nem volt rajta pizsama, de ebben a helyzetben sokkal többet ért, hogy volt nála porral oltó. A tűzoltók hálásak voltak a segítségnyújtásért.
(theguardian.com)
2019.10.03
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.