Éjszakai Vásárlás az AsiaCenterben

Ez a Halloween más lesz, mint a többi!
Budapest, AsiaCenter, október 31.
Az AsiaCenter október 31-én este éjfélig tartó nyitvatartással, fantasztikus kedvezményekkel, hamisítatlan halloweeni hangulattal, jelmezversennyel és sok-sok ajándékkal várja a látogatókat!

Linkek

A szervezők mindjárt a bejáratnál meglepetéssel készülnek: a jelmezben érkező vásárlók csokit kapnak, ráadásul a legötletesebbeket a zsűri később ajándékokkal is jutalmazza! A matricafüzeteket is a bejáratnál lehet magunkhoz venni, amibe aztán a TÖKjó matricagyűjtő játék során a matricákat kell ragasztani. A sorsoláson pedig különleges ajándékok és vásárlási utalványok találnak gazdára!
A programok 19 órakor kezdődnek és egészen éjfélig tartanak! Ezen a napon minden üzlet és szolgáltatás nyitva tart 10.00 órától 24.00 óráig!
 
Magyarország legnagyobb VR-termében (Virtuális Valóság Élmény- és Játékközpont) 19.00 és 24.00 óra között (korlátozott létszámban) ingyenes játéklehetőség várja az érdeklődőket! (Előzetes regisztrálás: foglalas@vrmax.hu)
 
Ezenfelül 30%-os kedvezménnyel kedveskednek azoknak, akik ebben az időszakban vásárolnak játéklehetőséget későbbi időpontokra!
 
Este 20.30-tól és 21.30-tól a Nyugati Szárny földszintjén izgalmas fizikai kísérleteket mutat be Kis-Tóth Ágnes az ELTE Fizika Tanszékéről!
 
21.00 órakor a #Többminttömeg üzlet testépítőinek bemutatójával folytatódik a Zombi-body show, amelyet a vásárlók jelmezversenye követ 22.00 órakor.
 
23.00 órakor pedig kiderül végre, kik azok a szerencsések, akik az összegyűjtött matricáikért ajándékokat és vásárlási utalványokat vihetnek haza!
 
Az éjszakai vásárlás házigazdája az AsiaCenter rezidens nagydumás hangulatfelelőse, Fittikém lesz!  
 
Ne hagyja, hogy a hátborzongatóan alacsony árak elrettentsék! Minden érdeklődőt szeretettel várnak az AsiaCenter Éjszakai Vásárlására október 31-én! 
 
2019.10.17
|


Játék
Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át.
Ma este Cristina Branco a @momkult -ban. Portugál angyalhangú díva és fantasztikus zenészek veszik át a hatalmat a színpad felett. @cristinabrancoficial #cristinabranco #koncertajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.