Kedvenc helyek

Anomalie (CDN)

[ funk / nu jazz ]
Budapest, ELLÁTÓház, október 26. 19:00
Olyan fesztiválok, mint a Summercamp, a Montreal és a Toronto Jazz Fesztivál, a Kamasi Washington és a Glitch Mob is befogadta már azt a klasszikus gyökerű, élőzenés világot, mely a szülővárosáért rajongó, 26 éves kanadai producerhez köthető.
Nicolas Dupuis 2016-ban Odyssée címmel adta ki első dalát, majd egy évre rá a Metropole elnevezésű anyaggal tette le névjegyét. A montreali klasszikus zongorista metamorfózisa a produceri létbe eztán a 2018-as, Metropole Part II című EP-jén is folytatódott. Jazzbe, hiphopba és funkba mártott szerzeményei négyfős zenekarral szólnak igazán – és az Anomalie Live formáció energikusan teljesíti ki a himnuszokat. A 18 éve a billentyűk bűvöletében élő művész megjárta a bostoni Breklee-t és a brit Nexus Institute-ban is megfordult, netes showcase videóiért pedig a fél világ rajong.
 
Jegyár: 4900-25 000 Ft
 
Air
2019.10.17
|


Játék
Vasárnap WAMP! Egyedi termékek, találkozás a tervezőkkel, fesztiválhangulat vasárnap a Bálnában. @wampdesignfair #wampdesignfair #kezmuves #egyedi #dizajntaska #dizajnerruha #dizajnerekszer #nagyondizajn
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.