Kedvenc helyek

Drab Majesty (USA), Body of Light (USA)

[ pop / post punk ]
Budapest, Dürer Kert, október 28. 19:30
A tengerentúli Dais Records két csodabogár formációja settenkedik be a hallójáratainkba. A maszkos-beöltözős, görög tragédiákat idéző színpadképről nem is beszélve – hideglelésre nincs is jobb haloween környékén, mint egy Fekete Zaj-szervezésű party.
Modern Mirror címmel tart elénk tükröt Deb DeMure (Andrew Clinco) és Mona D (Alex Nicolaou) interdimenzionális duója, akik 2013 óta Los Angelesből borzongatnak. Az antik félisten(nő) dizájnt felmutató Deb mellesleg a Marriages dobosa – okkult jelentőségét nem tisztünk eléggé méltatni. Ám gitárközpontú, jeges szintikkel operáló, tragic wave-műfajt megteremtő dalaik a Psychic TV fellépése előtt is szóltak már. Az androgün esztétikai kaland előtt egy szenvedélyes arizonai szintipop-formáció izzít, akik júliusban hozták ki Time to Kill című korongjukat.
MangaLiza
2019.10.17
|


Játék
A kis kedvencek titkos élete 2.-ben folytatódnak Max, Gigi, Hógolyó és a többiek kalandjai.
Vasárnap WAMP! Egyedi termékek, találkozás a tervezőkkel, fesztiválhangulat vasárnap a Bálnában. @wampdesignfair #wampdesignfair #kezmuves #egyedi #dizajntaska #dizajnerruha #dizajnerekszer #nagyondizajn
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.