Kedvenc helyek

ETA, CPG, Közellenség

[ punk / rock ]
Budapest, Óbudai KK - Óbudai Kulturális Központ, október 25. 20:00
Ha azt hinnénk, hogy a honi punk bölcsője valahol a füstölgő gyárak övezte pesti külső kerületekben ringott, akkor alaposan tévedünk. A főváros szívében, az úri budai oldalon sarjadt ki az ellenállás, még a ’80-as évek elején. Tankokat előásni!
Az 1980-ban létrejött ETA nagyot megy: támad az Anarchia, a Munkát, kenyeret, a Kommunista kábító, a Rákosi rock’n’roll, az Űrdiszkó és a Timúr és csapata. A mindössze négy évig működő csapat 2010-ben egy visszatérő estet tartott a Gödörben, majd 2016 tavaszán jelenhetett meg az első, hivatalos albumuk, melyen már új tételek is szerepeltek. Egy évre rá az Exploited előtt léptek fel; most a CPG és a Közellenség a vendégük. A baszk ellenállókra utaló név mögött jelenleg Sáthy Róbertet (basszusgitár, ének), Bencze Tibort (dob) és Klopcsik Lászlót (gitár) találjuk.
 
Jegyár: 2000 Ft
 
MangaLiza
2019.10.18
|


Játék
A kis kedvencek titkos élete 2.-ben folytatódnak Max, Gigi, Hógolyó és a többiek kalandjai.
Vasárnap WAMP! Egyedi termékek, találkozás a tervezőkkel, fesztiválhangulat vasárnap a Bálnában. @wampdesignfair #wampdesignfair #kezmuves #egyedi #dizajntaska #dizajnerruha #dizajnerekszer #nagyondizajn
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.