Kedvenc helyek

Scarlxrd (UK)

[ rap ]
Budapest, Akvárium Klub, október 25. 19:30
Amikor egy befutott zenész vlogolni kezd, az semminemű szenzációértékkel nem bír, az azonban már jóval izgalmasabb, amikor egy befutott vlogger lép zenei pályára. Kiváltképp, ha sikerül valami egyedi dolgot létrehoznia.
Marius Lucas Antonio Listhrop, közismertebb nevén Scarlxrd pl. megmutatta, hogy a trap műfaj is maximálisan alkalmas a hallgatóság arcának leszakítására. A rappernek ebben jó szolgálatot tett zenei múltja, korábban ugyanis a Myth City nevezetű nu-metal formáció frontembere volt. Scarlxrd – aki többször forgatott már videoklipet Magyarországon – ezúttal Acquired Taste című új nagylemezét mutatja be.
kirsch
2019.10.18
|


Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Ma kerül ki a lelőhelyekre, keresd Budapest lefjobb programjait! Fotózkodj vele és használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőket adunk. #pestiest #pestiestjatek #jatek #nyeremenyjatek #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.