Kedvenc helyek

PESTI ESTek: The Tiger Lillies (UK)

[ blues ]
Budapest, A38 Hajó, október 31. 20:00
Nem először borzonghatunk bele a horrorisztikus mutatványosok orfeumi műsorába – akik ezúttal egy jubileumi turné során ejtik útba Budapestet. A „kasztrált bűnöző anarchista brechti bluestrió” 2019-ben is elhozza a tőle megszokott lidérces szürreált.
Harmincadik születésnapi koncertkörútját abszolválja a Martyn Jaques (ének, tangóharmonika, zongora, ukulele), Adrian Stout (nagybőgő, zenélő fűrész, theremin) és Mike Pickering (ütősök) alkotta londoni hármasfogat. A Brecht szellemében fogant anarchista utcai opera nem más, mint a színház és a koncert sajátos násza. Az avantgarde formáció fogalommá vált: Laurence Olivier-díjat is felmutathatnak, illetve Gorey End című albumuk Grammy-jelölésig vitte. Az alter-kabaré ikonjai régi dalokat is repertoárra tűznek, ám új szerzemények is jó eséllyel elhangzanak. 
 
Jegyár: 4500-4900 Ft 
 
Air
2019.10.24
|


Játék
A kis kedvencek titkos élete 2.-ben folytatódnak Max, Gigi, Hógolyó és a többiek kalandjai.
Vasárnap WAMP! Egyedi termékek, találkozás a tervezőkkel, fesztiválhangulat vasárnap a Bálnában. @wampdesignfair #wampdesignfair #kezmuves #egyedi #dizajntaska #dizajnerruha #dizajnerekszer #nagyondizajn
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.