Kedvenc helyek

Ocean Wisdom (UK), Slow Village, Vrama

[ hiphop ]
Budapest, Dürer Kert, november 1. 19:00
Tavaly már megborították a Dürert az Ocean Wisdom által keltett hanghullámok, és idén sem maradunk rangos hiphop/trap-buli nélkül. A brit sztárnak a terepet Vrama dubstep felé hajló szettje, illetve a Slow Village nyakmozgató fellépése készíti elő.
A B-boy csibészségbe tengermélységig merülhetünk, köszönhetően a hiphop/trap/grime/rap-felségterületen ügyködő, 26 éves művésznek. Camden Town rappere kvázi a szigetországi hiphop letéteményese. 2016-os Chaos 93’ című debütje üstökösként hasított: nem csoda, hogy a Wordplay Magazine az év kiadványának nevezte meg. Ráadásul emberünk Eminemet is lekörözte: a 4,45 szó/perc rekordot a Walking című dalban hallhatjuk, míg az amerikai kolléga csak 4,31-ig jutott. Wizzy nemrég állt elő a Big Talk Vol.1 című mixtape-pel, melyen Dizzee Rascal és Fatboy Slim is közreműködik. 
 

 
Jegyár: 7000 Ft 
Air
2019.10.24
|


Játék
A kis kedvencek titkos élete 2.-ben folytatódnak Max, Gigi, Hógolyó és a többiek kalandjai.
Vasárnap WAMP! Egyedi termékek, találkozás a tervezőkkel, fesztiválhangulat vasárnap a Bálnában. @wampdesignfair #wampdesignfair #kezmuves #egyedi #dizajntaska #dizajnerruha #dizajnerekszer #nagyondizajn
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.