Kedvenc helyek

Jön az új Coldplay!

Múlt héten rejtélyes plakátok tűntek fel São Paulo utcáin, amelyek minden ráutaló jel szerint a Coldplay közelgő albumának beharangozói voltak. Chris Martin most hivatalosan is megerősítette a hírt: hamarosan új Coldplay-album landol a színen.
A rejtélyes, régi fényképeket idéző fekete-fehér plakátokon a zenekar tagjai Friedrich Nietzsche filozófus, költő és zeneszerző társaságában ülnek, mellettük pedig egy dátum: 1919. november 22.
 
Október 22-én Chris Martin, a zenekar frontembere hivatalosan is megerősítette a 2015 óta passzív zenekar visszatérését és egy új album érkezését. Pontosabban rögtön kettőét: az Everyday Life című új anyag ugyanis duplalemezes kiadvány lesz, melyről az egyik a „Sunrise”, másik a „Sunset” nevet viseli majd.  
 
(nme.com) 
 
2019.10.24
|


Játék
Átfogó tárlat Farkas István az első világháború utáni magyar modernizmus egyik legeredetibb alkotójának műveiből.
Külföldi kiállításkörképünk egyik izgalmas állomása: Tokióban magyar klasszikusok. Többek közt Munkácsy, Rippl-Rónai, Szinyei és Csontváry is a Treasures from Budapest című kiállításon. #szinyei #szinyeimersepal #lilaruhasno #kiallitas #tokio #treasuresfrombudapest
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.