Lenergy – Az év természetfotósa 2019

Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, 2019. november 6. - december 31.
A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége idén immár 27. alkalommal hirdette meg Magyarország és a régió legnagyobb nemzeti természetfotó pályázatát.
A pályázat célja hazánk, a Kárpát-medencei ökorégió és Földünk természeti értékeinek, csodálatos élővilágának, tájainak, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés segítése, a társadalom szemléletének formálása és esztétikai értékítéletének fejlesztése. A zsűri a beérkezett mintegy 3300 képből még júniusban kiválasztotta a legjobb 100-at, ezeket a fotókat láthatjuk a Lenergy – Az év természetfotósa 2019 kiállításon, beleértve „Az Év Természetfotósa” és az „Az Év Ifjú Természetfotósa” címet elnyerő fotós győztes képét is.  
 
2019.11.04
|
(10 kép)


Játék
Adam Elliot 2009-es zseniális gyurmafilmjének – melyben egy igazán különleges barátság történetével ismerkedhetünk meg – színpadi adaptációja.
Szombat délelőtt gyerekprogram a Fűvészkertben! Menjenek a kertészkedni vágyók! @fuveszkert_kerteszet #kerteszkedes #gyerekkertesz #gyerekprogram
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.