Kedvenc helyek

Kispál és a Borz bakelitlemez-bemutató

[ alternative ]
Budapest, TRIP Hajó, november 19. 19:00
Tökéletes időzítéssel, még jóval karácsony előtt lemezmegjelenés-dömping várható. Ennek részeként végre bakeliten is elérhető lesz néhány klasszikus Kispál-anyag.
Feltámad a Kispál és a Borz első négy nagylemeze – már ha egyáltalán lehetett valaha is halottnak tekinteni őket. A Naphoz Holddal, az Ágy, Asztal, TV, a Sika, Kasza, Léc és a Bálnák, ki a partra ugyanis végre bakelit lemezen is megjelenik. November 19-én a formáció akkori tagjaival, Lovasi Andrással, Kispál Andrással és Bräutigam Gáborral beszélgetéssel egybekötve hallgathatsz bele a lemezekbe a Trip Hajón. A zenekar ezen négy albumot – és hat évet – felölelő időszakában olyan dalok születtek, mint a Lefekszem a hóba, a Forradalmár, a Zsákmányállat, a Szőkített nő vagy éppen a Zár az égbolt – a teljesség igénye nélkül. 
 
Jegyár: 2500 Ft 
 
Solti Hanna
2019.11.05
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Ha egy koncertre mész el hétfőn, az legyen a csodás Városminor Kamarazenekar koncertje. Skandináv, finn, észt és orosz szerzők művei. 19:30 #nemaradjle #varosminor #eszak #zeneajanlo #koncertajanlo #programajanlo #korus #koruskoncert #skandinavzene #eszakizene
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.