Kedvenc helyek

Sztárok a szerzői jogokért

Videós minisorozattal, sztár pingpong bajnoksággal érkezik a harmadik Fair Play Nap
2019. november 16-án rendezik meg a harmadik Fair Play Napot Magyarországon. A ProArt – Szövetség a Szerzői Jogokért kezdeményezésére létrejövő kampány célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdekünk.
Országszerte számos Decathlon áruházban, a fair play jegyében olyan népszerű popzenei előadók játszanak meccseket a sport- és zenekedvelő vásárlókkal, látogatókkal, mint többek közöttva Halott Pénz, a Jetlag, Kowalsky meg a Vega, a New Level Empire, a Carbonfools, a TNT vagy a Brains. A Kelemen Kabátban segítségével pedig kisvideókat is láthatnak a témában az érdeklődők.

Mindannyian tudjuk, hogy az előadó akkor tudja újabb és újabb zenékkel szórakoztatni a közönséget, ha meg tud élni a zenélésből. Ha a közönség fizet a zenéért, ezzel biztosítja az alkotók megélhetését, és azt, hogy folytatni tudják a zenei alkotást. A koncert pedig egyszeri és megismételhetetlen közösségi élmény, ahol régi és új barátokkal közösen hallhatják kedvenc dalaikat, élhetik át az előadóval együtt a zene által okozott felemelő érzéseket. A koncertek száma növekedett az előző évekhez képest, így érezhető, hogy a zenefogyasztók megértették az üzenetet.November 16-án az ország kilenc városának tíz Decathlon áruházában ismert zenészek ragadnak pingpong-ütőt és a fair play jegyében játszanak barátságos mérkőzéseket a jelentkezőkkel. A résztvevő zenekarok: Halott Pénz (Budaörs), Jetlag (Budaörs), New Level Empire (Budapest), Carbonfools (Budapest), TNT (Dunakeszi), Brains (Székesfehérvár), Soulwave (Pécs), Kowalsky meg a Vega (Szolnok), Kelemen Kabátban (Szolnok), Zaporozsec (Szombathely), Hősök (Veszprém), Márió (Eger), Irigy Hónaljmirigy (Zalaegerszeg), de további csatlakozók is várhatóak.


2019.11.06
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.