Kedvenc helyek

Lionheart (USA), Deez Nuts (AUS), Obey the Brave (CAN), Kublai Khan (USA), Fallbrawl (D)

[ hardcore / metal ]
Budapest, Dürer Kert, 2019. november 19. 18:30
A hardcore mozgalom new school vonala valamikor a 90-es évek közepén élte virágkorát, amikor – jobbára a Biohazard hatására – a zenekarok egyre bátrabban vegyítették a hardcore stílusjegyeit metálos elemekkel.
És bár a Lionheart 2004-ben alakult, a csapat szerzeményei egyértelműen ezt a korszakot idézik meg. Az oaklandi formáció két éve hajszál híján földbe állt, de Rob Watsonék szerencsére mégsem adták fel, és jó szokásukhoz híven koncertről koncertre leszakítják az egybegyűltek arcát. A zenekar ezúttal fő attrakcióként, a Kublai Khan, az ausztrál Deez Nuts, a kanadai Obey The Brave és a német Fallbrawl társaságában érkezik. 
 

 
Jegyár: 5500 Ft 
kirsch
2019.11.08
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.