Álovits Bálint: Acclimate

Budapest, TOBE Gallery, október 24. - november 23.
Álovits Bálint Acclimate című projektjének célja, hogy bemutassa, miként formálódik lakottá a bolygónak egy olyan területe, ahol alapvetően nem adottak a feltételek az emberi élet kialakítására.
A sorozat képei a természet és az ember békés együttélését tárják elénk, azt hivatottak szemléltetni, hogyan képes alkalmazkodni az ember a szélsőséges természeti körülményekhez, és miként alakítja át mesterségesen a nyers természetet, miközben kölcsönhatásba kerül vele. A kiállítás a Fotóhónap 2019 hivatalos programjának a része.
 
Álovits 2014-ben diplomázott a Budapesti Metropolitan Egyetem Fotográfia alapképzésén, majd a londoni Central Saint Martins Fotográfia és Filozófia mesterszakán folytatta tanulmányait. Kezdeti munkáira nagy hatást gyakorolt a modern építészet és a Düsseldorfi Iskola. Munkái számos csoportos kiállításon, aukción és művészeti vásáron szerepeltek Budapesten, Londonban, New York-ban, Milánóban és Chilében, képei különböző magazinokban és online publikációkban jelentek már meg világszerte.
 
2019.11.11
|
(4 kép)


Játék
Menyhárt Jenő és ikonikus zenekara régi és új dalokkal hangol az ünnepekre.
Ma este Cristina Branco a @momkult -ban. Portugál angyalhangú díva és fantasztikus zenészek veszik át a hatalmat a színpad felett. @cristinabrancoficial #cristinabranco #koncertajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.