Whoopi Goldberg alakítja a főszerepet az Apáca show musicalváltozatában

Jövőre mutatják be Londonban az Apáca Show című filmből készült musicalt, aminek premierje 2011-ben volt a Broadwayn, ám ezúttal Whoopi Goldberg nem csak producerként vesz részt a produkcióban, hanem Deloris Van Cartier szerepét is alakítja majd, akit az 1992-es filmben játszott.
Az eredeti történet szerint Deloris bárénekesnő, emellett egy gengszterfőnök barátnője, akit miután szemtanúja volt egy bűncselekménynek, egy kolostorban rejt el a rendőrség, aminek rendesen felkavarja az életét. Az új produkcióban némileg átírták Deloirs szerepét, aki nem egy húszas éveiben járó, hanem idősebb nő lesz. A musical londoni premierje az Eventin Apollóban lesz 2020. július 29-én, és Goldberg mellett szerepel majd benne Jennifer Saunders (Pusszantalak, drágám!) is. 
 
A musicalt Cheri Steinkellner, Bill Steinkellner és Douglas Carter Beane írták, zenéjét Alan Menken és Glenn Slater készítették. Az Apáca show-t tavaly itthon is bemutatták a Szegedi Szabadtéri Játékokon Szente Vajk rendezésében, idén októberben pedig a Papp László Sportarénában láthattunk. 
 
(Playbill) 
 
2019.11.14
|


Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.