Kedvenc helyek

Babra, Thanos Stavridis & dRom (GR)

[ folk / world music ]
Budapest, Fonó Budai Zeneház, november 23. 20:00
A délszláv muzsikát játszó Babra által szervezett folkestek célja a Balkán minél alaposabb bemutatása. Ez a régió a kontinens számos művészére nagy hatást tett, akik saját közegükben, találékonyan éltetik tovább a mediterrán világ hagyatékát.
Thanos csettintése ez esetben fordítva működik: Thanos Stavridis és a dRom minden egyes taktussal új világot teremt. Thesszalonikiban látta meg a napvilágot a tangóharmonikás, aki szaxofonistaként is megállja helyét. A rebetiko mellett több hagyományos műfajban is kipróbálta magát, és egy kórus mellett egy Cabaret Balkan nevű, elektro-pop-folk formációt is alapított. Legújabb csapata, a dRom extrém jazzes módon áll bele a balkáni cigány vonalba. 2016-ban A suitcase full of dreams címmel, egy rendkívül személyes albummal is jelentkezett a szilaj rögtönzések mestere. 
 

 
Jegyár: 1500-2000 Ft 
Air
2019.11.14
|


Játék
Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át.
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.