Egyenesen a Netflixre megy a Beverly Hills-i zsaru negyedik része

A Paramount stúdió nem akar a mozikban kockáztatni Eddie Murphyvel, és egyből a Netflixnek adja a franchise negyedik részét.
Már ezer éve szó van arról, hogy folytatják a Beverly Hills-i zsaru franchise-t, de vagy a megfelelő sztori nem jött össze hozzá, vagy nem találták a megfelelő rendezőt, vagy Eddie Murphynek nem volt kedve épp forgatni. Most azonban úgy fest, a csillagok állása végre kedvező lett. Ehhez persze az is kellett, hogy Murphy végre visszatérjen a korai önnyugdíjazásából: A nevem Dolemite című filmje hatalmas sikert aratott a Netflixen, így a streamingszolgáltató bőven lát fantáziát a további együttműködésben.
 
Ennek a következő állomása lehet a Beverly Hills-i zsaru negyedik része, amit a Paramount nem akar mozikba küldeni, mert túl kockázatosnak tartja, így eladja direktben a Netflixnek egy fix haszonért, nulla rizikóval. Lehet, hogy később még megbánják ezt a döntésüket, ha jövő decemberben az Amerikába jöttem második része nagy sikert arat majd a mozikban. 
 
(movieweb.com) 
2019.11.15
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.