Sztárjai követelik Az Igazság Ligája rendezői változatát

Miután Zack Snyder családi okokból otthagyta Az Igazság Ligáját, és a filmet a stúdió nélküle fejezte be, sok rajongó szeretné látni a rendezői változatot. Most már a film sztárjai is beleálltak a kérésbe.
A neten csak Snyder Cut néven híresült el Zack Snyder állítólag létező első vágása Az Igazság Ligájából, és amióta bemutatták a film Joss Whedon által befejezett verzióját a mozikban, sokan követelik, hogy a Warner mutassa be az eredeti változatot is. Ezzel csak az a gond, hogy egy trükkök nélküli változatot a nyilvánosság elé tárni nem lenne szerencsés, a speciális effektusokat véglegesíteni pedig jó eséllyel több tízmillió dollárba kerülne, ami egy amúgy sem nyereséges film esetében csak tovább növelné a veszteségeket.
 
Eddig a film sztárjai közül csak az Aquamant alakító Jason Momoa állt a rajongók mellé, de hirtelen megváltozhatott a széljárás, ugyanis már Wonder Woman, vagyis Gal Gadot, és Batman, alias Ben Affleck is azt jelezte a közösségi média oldalán, hogy mutassák be a direktor eredeti terve alapján készült verziót. Bár az a hír terjengett, hogy a Warner a jövőre induló HBO Max streamingszolgáltatója programjába dobhatja be a rendezői változatot, egyelőre nincsenek biztató hírek: a sztárok és a rajongók nyomása ellenére a stúdió egyelőre ellenáll. Egyelőre. 
 
(hollywoodreporter.com) 
2019.11.19
|


Film premierek

Fekete karácsony

amerikai horror, 90 perc, 2019

Jumanji: A következő szint

amerikai kalandfilm, 123 perc, 2019

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019

A két pápa

amerikai-angol-argentin-olasz filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
Cs
12
P
13
Szo
14
18:10
Bibi és Tina II. - Elátkozva
német családi film, 2014
18:20
X-Men 2.
amerikai sci-fi akciófilm, 2003
18:40
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:45
Az óriásölő
amerikai kalandfilm, 2013
18:45
Ovizsaru
amerikai akcióvígjáték, 1990
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.