Gyerekprogramok a héten

2019. november 21 - 27.
A székely történetektől a kínai kalligráfiáig sokféle téma terítékre kerül a héten. Lesz koncert, számtalan mesés program, táncház, drámafoglalkozás, kézműveskedés, túrázás, és közeledve az ünnepekhez kezdetét veszi a téli csodavárás is.
Eötvös10 KKSz
www.eotvos10.hu 
november 26-án 16.30: 
CsaláDIA – Mesés diafilmdélutánok 
 
Ajánlott korosztály: 2-5. Hozd el kedvenc diafilmedet, és azt is felolvassuk! Belépés az Eötvös10 Kuckóba váltott jeggyel vagy bérlettel.  
 
Hagyományok Háza 
www.hagyomanyokhaza.hu 
november 23-án 10h: 
Bukovinai nap 
 
Ajánlott korosztály: 3+. Mesesutu – bukovinai népmesék, népdalok és játékok, könyvvásár, táncház, kiállítás és még számos program várja a látogatókat. Ingyenes!  
 
november 24-én 11h: 
Bekecs Néptáncegyüttes: Legendák kertjében 
 
Ajánlott korosztály: 3+. A gyerekek előtt élőben bontakozik ki egy képzeletbeli meseország, a történelmen túli Székelyföld. Olyan történetekkel ismerkedhetnek meg a gyerekek, amelyek földrajzi helyszínekhez, településekhez, személyekhez kötődnek. Tartalmuk a történelmi valóság és a képzelet sajátos ötvözete. Ezekben a legendákban és mondákban őseink mesélnek ünnepnapjaikról és mindennapjaikról egyaránt, eljuttatva küzdelmeiket, nehézségeiket a mai kor gyermekéhez, úgy, hogy azok tanulságos krónikájává váljanak. Jegyár: 1500 Ft.  
 
Hiúz Ház - Királyrét 
www.dunaipoly.hu 
november 23-án 11h, 14h: 
Családi nap Királyréten – A ködös november titkai 
 
Ajánlott korosztály: 3+. Rövid terepi séta után elmerülünk a mikrovilágban (a világ mikroszkópon át). Kézműveskedés, észtorna: rejtvények, fejtörők várnak minden korosztályt. Bejelentkezés szükséges, legkésőbb az előző nap délután 15 óráig a kiralyret@dinpi.hu címen vagy a +36-27/585-625 számon (munkaidőben). Jegyár: 2600 Ft/család.  
 
Klebelsberg Kultúrkúria 
www.kulturkuria.hu 
november 22-én 9h: 
Tádé – bérlet: A csizmadia, a szélkirály és a nyúlpásztor esete 
 
Ajánlott korosztály: 3+. A szegény csizmadia meg kénytelen a Szélkirályhoz fordulni, miután az utolsó szemig kifújta a vékájából a fáradságos munkával megszerzett lisztet. A Szélkirály kárpótolja is a szegény csizmadiát. De vajon jól használja-e majd az ölébe hullott ajándékokat a csizmadia? Jegyár: 1200 Ft.  
 
KMO - Kispesti Művelődési Központ 
www.kmo.hu 
november 23-án 11h: 
Mintapinty zenekar koncert 
 
Ajánlott korosztály: 3+. Jegyár: 1200 Ft. 3 éves korig, ölben ülő gyermeknek ingyenes! 
 
24-én 9–13h: 
Autómobil börze 2019 ősz 
 
Ajánlott korosztály: 4+.Valójában gyűjtők, rajongók találkozója ez, ahol mindenki rajong valamiért, csak autómodell legyen. Megtalálható egy ilyen börzén mindenféle modell, az 1:87-es méretaránytól az 1:12-ig, a Matchboxtól az igényesebb AutoArt márkáig. Ingyenes!  
 
Láng Sportcsarnok 
www.facebook.com 
november 24-én 8–14h: 
Kézműves és Kreatív vásár 
 
Ajánlott korosztály: 5+. Ingyenes programok: légvár, arcfestés, kézműves-foglalkozás gyerekeknek és felnőtteknek. Jegyár: 500 Ft, 14 éves korig ingyenes!  
 
Magyar Nemzeti Galéria 
www.mng.hu 
november 27-én 15h: 
Palota-Paletta – Kreatív szakkör gyerekeknek 
 
Ajánlott korosztály: 8-12. A festmények és szobrok birodalmában kalandozva a gyerekek megismerkedhetnek a múzeum sokszínű gyűjteményével, majd maguk is művésszé válva alkothatnak. Regisztráció szükséges: anita.kuzma@szepmuveszeti.hu címen. Jegyár: 900 Ft.  
 
Marczibányi Téri MK 
www.marczi.hu 
november 23-án 11h: 
Masni és Pocó – Mihályi Réka koncert 
 
Ajánlott korosztály: 2+. A dalok szórakoztató szövegei és profi zenei aláfestése mellett, az előadást két bábművész közjátéka kíséri. Jegyár: 2000 Ft.  
 
Mesemúzeum 
www.mesemuzeum.hu 
november 23-án 11–12h: 
Tarisznyamesék – mesés drámafoglalkozás 
 
Ajánlott korosztály: 5-10. A Kompánia Színházi Társulat népmesékkel teli tarisznyájából mindig újabb történetek kerülnek elő, mindig új hősökkel, új feladatokkal és kalandokkal találkozhatsz! Jegyár: 400-600 Ft.  
 
Óbudai KK - Csillaghegyi KH 
www.kulturkozpont.hu 
november 23-án 10h: Csodavárás a téli estékre 
 
Ajánlott korosztály: 2+. Adventváró koncert és alkotóműhely kisgyerekes családoknak. Jegyár: 800 Ft.  
 
Óbudai KK - Óbudai Kulturális Központ 
www.kulturkozpont.hu 
november 24-én 10–13h: 
Alkotónap – A kalligráfia világa 
 
Ajánlott korosztály: 5+. Érdekel a kínai kultúra? Szeretnéd elsajátítani a kínai írás művészetét? Idén ősszel Zhang Wei mestertől, a több mint 25 éve Magyarországon élő kínai kalligráfustól tanulhatsz, akinek művei számos intézményben megtalálhatóak világszerte. Jegyár: 600 Ft.  
 
Papp László Bp Sportaréna 
www.babamamaexpo.hu 
november 22–24.: 
BabaMama és Kidexpó 
 
Ajánlott korosztály: 0+. 22 kiállítóval, hasznos tanácsokkal, bababarát játszóházzal színes és edukatív programokkal várják a családokat. Jegyár: 1000-2500 Ft, családi (2 felnőtt + 2 gyermek) 6500 Ft. 3 éves korig ingyenes!  
 
 
2019.11.20
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.