Kedvenc helyek

Kardos-Horváth János szerzői est

[ acoustic ]
Budapest, TRIP Hajó, november 27. 19:00
A Kaukázus zenekar és a Hahó Együttes frontembereként is látható Kardos-Horváth János egyszálgitáros szólóelőadóként sem ismeretlen a hazai terepen. Szerzői estjén a dalok között a Földlakó 2.0. című saját könyvéből is felolvas.
Kardos-Horváth János írásaiban pontos megfigyelő, képes a folyamatos megújulásra. Szövegei erősek, hangulatukat tekintve egyszerre lírikusak és kritikusak. A közel 100 percnyi anyagot felölelő koncertrepertoár legközelebb november 27-én lesz látható a Trip Hajó fedélzetén. A dalok között legújabb könyvéből is felolvas majd a szerző, ráadásként egy kis betekintést nyerhetünk a sorok mögé is. 
 
Jegyár: 3000 Ft elővét: 2500 Ft 
Solti Hanna
2019.11.20
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.