Kedvenc helyek

Liquid Sun (A), Tpsrprt, Űrhajó, Lemurian Folk Songs

[ psychedelic / rock / surf ]
Budapest, Auróra, november 29. 19:00
Hogyan szólna Hendrix doom metalban? Ezt a kozmikus észbontást kínálja a grazi formáció, mely a virággyermekek életérzését újult erővel csapja ízekre. Joseph Buttinger, Christian Weilguni és Moritz Stiftinger alkotja a karcos flower power triót.
Jóféle Stratocaster-pornóra számíthat az, aki ennek a Folyékony Napnak fényében szeretne fürdőzni. A sógorok súlyos pszichedéliája hamisítatlan woodstocki esztétikával párosul, mely az Inspiration című, legutóbbi EP-n is fellelhető. A negyedik kiadvány csipetnyi funkot is felmutat, az improvizatív jellegről nem is beszélve. Az „ördögi blues”-zal megpakolt nap folyamán a Tpsrprt-féle action soundtrack is szólni fog, illetve az Űrhajó minimalista pszihedelikus surfje; ráadásként pedig a pátyi Lemurian Folk Songs stonerrel kevert, égbenézős bluesa csendül fel.  
 
Jegyár: 0-1000 Ft 
Air
2019.11.21
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.