Kedvenc helyek

Front 242 (B)

[ industrial ]
Budapest, Akvárium Klub, 2019. december 1. 19:00
Lúdbőröztető, hogy a ’80-as évek nem lenne ugyanaz a brüsszeli formáció nélkül. Daniel B. és Dirk Bergen 1981-ben dobta le az atomot a Principles című kislemezzel, melyről a Body to Body vírusként terjedt testről testre az underground klubokban.
’82-ben csatlakozott a műfajteremtő csapathoz Patrick Codenys és Jean-Luc De Meyer, és állították fel a Geography című tánczenei monolitot. ’84-ben a No Comment már európai hírt szerzett a tagcseréken is áteső zenekarnak, és a diadalmenet egészen ’94-ig folytatódott. A Prodigy és az Underworld is remixelte a Mut@ge.Mix@ge című albumon dalaikat, majd ’98-ban csak visszatért a legenda a Re:boot című koncertfelvétellel. Kiégés nem fenyegeti a csapatot: 2003 óta új közös anyaggal nem is jelentkeztek, inkább szólóban akcióztak – ezért kuriózum elcsípni a fellépésüket! 
 
Jegyár: 7500 Ft 
 
MangaLiza
2019.11.21
|


Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Hadik irodalmi szalon zajlik éppen. A Feleségem története film létrejöttéről Enyedi Ildikóval Ott Anna beszélget. Először adaptált, stresszes időszak van éppen, a film hosszú lesz, irodalmon túli ezeregyéjszaka történet. #fustmilan #enyediildiko #felesegemtortenete #ottanna #hadikirodalmiszalon #brunch #irodalmibrunch
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.