Kedvenc helyek

Front 242 (B)

[ industrial ]
Budapest, Akvárium Klub, december 1. 19:00
Lúdbőröztető, hogy a ’80-as évek nem lenne ugyanaz a brüsszeli formáció nélkül. Daniel B. és Dirk Bergen 1981-ben dobta le az atomot a Principles című kislemezzel, melyről a Body to Body vírusként terjedt testről testre az underground klubokban.
’82-ben csatlakozott a műfajteremtő csapathoz Patrick Codenys és Jean-Luc De Meyer, és állították fel a Geography című tánczenei monolitot. ’84-ben a No Comment már európai hírt szerzett a tagcseréken is áteső zenekarnak, és a diadalmenet egészen ’94-ig folytatódott. A Prodigy és az Underworld is remixelte a Mut@ge.Mix@ge című albumon dalaikat, majd ’98-ban csak visszatért a legenda a Re:boot című koncertfelvétellel. Kiégés nem fenyegeti a csapatot: 2003 óta új közös anyaggal nem is jelentkeztek, inkább szólóban akcióztak – ezért kuriózum elcsípni a fellépésüket! 
 
Jegyár: 7500 Ft 
 
MangaLiza
2019.11.21
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.