Kedvenc helyek

Pannonia Allstars Ska Orchestra, Manaky

[ reggae / ska ]
Budapest, A38 Hajó, november 29. 19:00
A népi bölcsesség szerint a ska a legstílszerűbb zenei műfaj ravatalozókban – feltéve persze, ha az elhunyt nem volt különösebben népszerű. Legismertebb hazai művelője pedig vitathatatlanul a Pannonia Allstars Ska Orchestra.
Egy olyan vízió, melyben a PASO nélkül tartanak mainstream nyári fesztivált, legfeljebb Philip K. Dick elméjében születhetett volna meg, ha egy szórakozott pillanatában tripla adag LSD-vel ízesíti mákteáját. A csapat azonban a téli időszakban sem tart pihenőt, a százméteres helybenfutás bajnokai ezúttal is egy húzós klubbulira készülnek. Előttük a hiphop-soul-reggae elegyben utazó Manaky játszik. 
 

 
Jegyár: 4000 Ft, elővét: 3500 Ft 
kirsch
2019.11.22
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.