„Szeretem, hogy a filmünk igazi nőkről szól” - Elizabeth Banks

Elizabeth Banks sokáig egyike volt Hollywood legmegbízhatóbb karakterszínészeinek, de a Tökéletes hang franchise-zal sikeres producerré és rendezővé avanzsált. Most a Charlie angyalait vette kézbe, hogy a lányokat 2019 igényeihez igazítsa, és még szerepet is vállalt a filmben.

45 éves.

 

Leghíresebb karaktere Az éhezők viadala-filmek Effie-je.

 

A Charlie angyalai rendezőként a második nagyjátékfilmje.

Mennyire releváns ma a régi Charlie angyalai tévésorozat? 
 
Úgy hiszem, a Charlie angyalai volt az egyik első olyan sorozat a tévében, ami erős nőket mutatott, akik bátran szembe mertek szállni a férfiakkal. Ezek a nők kénytelenek voltak a férfiak világában helytállni, és meg kellett találniuk az utat ahhoz, hogy jól jöjjenek ki belőle. Korábban nem nagyon láthattunk példákat arra, hogy a tévében – legyen szó bármilyen zsánerről – nők rúgják szét a férfiak hátsóját. Ők tényleg kiálltak valamiért. 
 
Nehéz volt egy új, működőképes történetet kitalálni ennek a csapatnak? 
 
A történetünk azt mutatja be, hogy a lányok hogyan ismerik meg egymást és kovácsolódnak össze egy csapattá, hogyan lesznek belőlük Charlie legújabb angyalai. Elena Houghlin egy tudomány-geek, akinek eszébe sem jut, hogy a tudományos munkássága helyett nemzetközi bűnözők levadászásával foglalkozzon, de a másik két lánnyal együtt belekeveredik egy ügybe, ahonnan már nincs visszaút, és amit csak együttes erővel képesek megoldani. Ez a közös ügy kovácsolja őket egy csapattá. Megkedvelik egymást, és szeretik, hogy együtt dolgozhatnak. Az általam játszott Bozley-nak megadatik, hogy egy teljesen új Charlie angyalai csapatot hozzon létre velük. 
 
Bemutatnád az új angyalokat? 
 
A legjobb dolog az angyalokban, hogy változatosak, és mind különféle tulajdonságokkal járulnak hozzá ahhoz, hogy színes és működőképes legyen a csapat. Elena tudós, aki nagyon okos, hackerknek sem utolsó, és ha mérnöki tudásra van szükség, vagy valamit meg kell javítani, rá mindig lehet számítani. Jane a csapat fegyverspecialistája, aki a hadsereg kötelekében edződött. Ő az, aki a katonai fegyelmet viszi a csapatba. Sabina pedig a csapat vadóca. Olyan képességei vannak, hogy senki sem tudja, hol tanulhatta őket. Megsúgom: a börtönben. Imádja a késeit, sok közelharcban vesz részt, és ha szükség van rá, könnyen brutálissá tud válni. Ő a csapat nyers ereje.  
 
És Bosley? 
 
Bosley tulajdonképpen nem név, hanem rang a Townsend ügynökségnél, ha katonanyelvre akarom fordítani, akkor olyan, mintha hadnagy volna. A Townsend ügynökség feje maga Charlie, és neki dolgozik több különböző Bosley, akik egyenrangúak egymással, de mindegyikük különböző divíziókat vezet, és ők irányítják a nekik dolgozó angyalokat, akik a Townsend ügynökei. Hasonló elven működik, mint a CIA vagy más titkosszolgálatok. Én egy olyan Bosley-t játszom, akinek a felségterülete alapvetően New York, de most akkor hívnak akcióba, amikor egy másik Bosley-t megölnek.  
 
Elég impozáns névsort sikerült összehozni a filmhez… 
 
Fantasztikus volt ez a forgatás ennyi csodálatos színésszel. Bátran mondhatom, hogy mindegyikükbe beleszerettem. És nem csak a csajokba: hihetetlenül jó férfiszínészeink is voltak. Noah Centineo, Sam Claflin és Djimon Hounsou is csodás volt, és benne van Sir Patrick Stewart is, aki régi nagy kedvencem. Elképesztő színészgárdát hoztunk össze, és mint színész én is imádok együtt lógni ennyi tehetséges kollégával.  
 
Milyen élmény vár a nézőkre, akik beülnek a filmre? 
 
Jól fognak szórakozni, sokat nevethetnek, és van egy csomó nagy akciójelenetünk. Amikor rendezőként ott ültem a vágószobában, és raktam össze a filmet, még én magam is feszült voltam pár pillanatnál, annyira izgalmas volt az egész. Kívülről fújom az egészet, de amikor nézem, még mindig azt érzem, hogy „Úristen, most mi fog történni?” Szeretem, hogy a filmünk igazi nőkről szól, akik különleges dolgokat tesznek, mert különleges dolgokba keverednek. Rengeteg hihetetlen, hősies tetteket véghez vivő nő vesz körbe az életben, és ez a film is ilyen nőkről szól. Olyanokról, akik szeretik a többi nőt, bíznak bennük, és segítenek nekik abban, hogy sikeresek legyenek az életben. 
 
 
Tulu/InterCom
2019.11.25
|
(8 kép)


Film premierek

Fekete karácsony

amerikai horror, 90 perc, 2019

Jumanji: A következő szint

amerikai kalandfilm, 123 perc, 2019

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019

A két pápa

amerikai-angol-argentin-olasz filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
Menyhárt Jenő és ikonikus zenekara régi és új dalokkal hangol az ünnepekre.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
Cs
12
P
13
Szo
14
21:35
Házasságtörés
magyar tévéfilm, 2019
21:50
Veszélyes családi képek
amerikai filmdráma, 2019
21:55
Sharknado - Cápavihar
amerikai sci-fi, 2013
22:00
Az eminens
amerikai thriller, 1998
22:00
Levél a mennyből
kanadai családi film, 2019
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.