Különleges hangulatú videót készített új bemutatójához a Baltazár Színház

Igazán különleges, táncos trailert készített a Baltazár Színház a Por című új előadásához. A rövid klip arról szól, hogyan segíthetnek nekünk a sérült emberek és a művészet eltávolodni a szürke hétköznapoktól. A videóban látható koreográfia Baltazár Színház színésze, Szilvásy Márton improvizációja alapján készült.
 

 
A Por című darabot Réti-Harmath Olívia és Farkas Dorka koreográfus-rendezőpáros állította színpadra, akik először 2017-ben a Pitypang című előadásban dolgoztak együtt, szintén a Baltazár Színházban. A Por a Pitypang folytatása, így egy színházi estén két harmincperces előadást láthat majd a közönség. A Pitypang metaforikus, lírai nyelven beszél a szerelemről, magyar költők verseinek és a színészek saját gondolatainak felhasználásával. Ezzel a finom, pasztell és idilli világgal száll vitába az este második részében a Por. Vörös István drámája éles kritikát fogalmaz meg a harmónia iránti olthatatlan vágyunkról, önmagunkról és a színházról magáról is.
 
Az előadás abszurd világa a színészek egyediségéből indul ki, arra tesz kísérletet, hogy megmutassa azt a sokrétűséget és változatosságot, amelyre csak a Baltazár színészei képesek.
 
Előadók: Erdős Balázs, Fehér Dániel, Horváth Szilvia, Keresztes Anna, Kocsi Zsófia, Kovács, Veronika, Medetz Attila, Pátkai Andrea, Rafael Erzsébet, Szilvásy Márton, Vörös Ferenc 
 
Bemutató:
 
Baltazár Ház  
December 12., 19h 
2019.11.26
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.