Kedvenc helyek

Closingtown Orchestra (NL/H): Rejtekutakon

[ folk / world music ]
Budapest, Bethlen Téri Színház, december 7. 19:00
Világlátott vándorlegények, akik lassan a kontinens minden szegletét bebolyongják, hogy progresszív dallamokat csempésszenek az újdonságokra nyitott fülekbe? Nyílt utcákon és Rejtekutakon ugyanolyan otthonosan mozognak: ők a Closingtown Orchestra.
Egyre megy, hogy a dekadens nyugaton, vagy épp vadkeleten dobja le az autóstop az állítólag Leidenben, hat éve fogant kvartettet: számukra minden történet dalba konvertálható. Műfaját tekintve leginkább az ethno, a crossover vagy a prog-folk gúnyája húzható a balkáni hevületű csapat előadásmódjára. Katona Dávid (gitár, ének), Donato Civita (klarinét), Kiss Donát (basszusgitár) és Erik de Leeuw (dob) műsora Szabon Balázs fényfestésével egészül ki; a 80 perces roadmovie-érzést követően Katona Júlia művészettörténész cseveg alkalmi kalauzainkkal a kávézóban. 
 
Jegyár: 2500 Ft 
 
Air
2019.11.27
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.