John Boyega hagyta el a Skywalkerek kora forgatókönyvét

J.J. Abrams elmondta, az egyik színésze nem vigyázott eléggé az utolsó Star Wars forgatókönyvére, ami így az eBay-en kötött ki. John Boyega bevallotta: ő volt a hunyó.
„Éppen lakást cseréltem, és egyik este beraktam a forgatókönyvet az ágy alá azzal, hogy másnap majd magammal viszem. Aztán átjöttek a srácok, buliztunk, én meg jól ott felejtettem az ágy alatt. Néhány héttel később jött egy takarító a lakásba, megtalálta, és felrakta az eBayre 65 fontért. Fogalma sem volt a valódi értékéről” – nyilatkozta az esetről Boyega.
 
A Disney szerencséjére az egyik alkalmazottuk kiszúrta a tételt, és azt is felfedezte, hogy ez az igazi példány, és így egy gyors közbeavatkozással sikerült elkerülni, hogy napvilágra kerüljön a sztori. Boyega az eset után rengeteg lecsesző telefont kapott az egeres cég és a Lucasfilm vezetőitől, és az eset miatt máig borzasztóan szégyelli magát. Azonban minden jó, ha jó a vége: december 19-én mégis úgy érkezhet meg a IX. Star Wars a mozikba, hogy fogalmunk sincs, miről fog szólni. 
 
(hollywoodreporter.com) 
 
2019.11.28
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
1
K
2
Sze
3
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.