Kedvenc helyek

Braindogs

[ blues / rock ]
Budapest, UP - Újpesti Rendezvénytér, december 5. 19:00
A közhiedelemmel ellentétben akkor is fel lehet építeni egy halhatatlan zenei karriert, ha az adott zenész olyan orgánummal bír, mintha a Diósgyőri Likőrgyárral fojtotta volna le a dorogi szénbányákat. Erre pedig Tom Waits a legszemléletesebb példa.
A Braindogs – melyet jelenleg Ian Siegal, Ripoff Raskolnikov, Mischa den Haring, Varga Laca, Frenk és Varga Livius alkot – a Waits-életmű felelevenítését tűzte ki célul. Következő koncertjük aktualitása pedig nem más, mint hogy Tom Waits betöltötte 70. életévét, így biztosan elhangzanak a csilingelő hangú zenész legnagyobb klasszikusai.
 
kirsch
2019.11.29
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.