Kedvenc helyek

Cristina Branco (P)

[ jazz ]
Budapest, MOMkult, 2019. december 10. 20:00
Portugália szülöttei csak ideig-óráig vonhatják ki magukat a fado hatása alól – így járt Cristina Branco is, akit először a jazz és a bossa nova vonzott be. Majd a nagypapa révén eljutott Amália Rodrigues művészetéhez, és elkezdődött a fado új fejezete.
22 év színpad és 16 album áll a 46 éves díva háta mögött, aki hazájának emblematikus dalait új megközelítésben vezeti elő, hogy az egész világ csodájára járhasson a fadoirodalomnak. Az énekelt tengerészköltemények és tradicionális dallamok mellett persze saját, szofisztikált szerzeményeket is jegyez a művésznő, aki legszívesebben a Custódio Castelo nevű gitárossal áll színpadra. Jelenleg a Branco című, tavalyi albumával turnézik a hölgy, de 2020-ban új lemezre készül. Közben egy személyes történetekkel átszőtt, lúgosító szakácskönyvet is kiadott, RoadCook címmel. 
 

 
Jegyár: 6900-10 900 Ft 
 
MangaLiza
2019.12.02
|


Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.