Egy zseniális nagy bohóc meséje a világvégéről

„A nevetés: Isten anyanyelve”. Müller Péter ezen a nyelven beszél. Legújabb, Világvége!!! című könyve az emberiség legnagyobb félelméről, a válságról, a világvégéről szól. A Rivaldafény Kiadó gondozásában megjelent műve egyszerre derűs játék és mély spirituális üzenet.
„Ezt a művemet jókedvemben írtam. Sokat nevettem közben. Kár, hogy befejeztem. Ma már tudom: a humor a legnagyobb adomány. És azt is, hogy a legmélyebb szellemi kérdésekről csakis kacagva szabad beszélni. Könnyeink két dolog miatt kezdenek csorogni. A sírástól és a röhögéstől. Ezt a könyvet ilyen könnyekkel írtam” – írja művéről a szerző.  
 
Minden igazi nevetés: felszabadító nevetés. Aki felszabadul, lelkünk legmélyén él, ahol derű van, öröm, és az a bizonyosság, hogy minden elmúlás egy új élet kezdete. 
Ez a könyv egy zseniális nagy bohóc meséje világunk végéről, és egy csodálatos új világ születéséről. Műve kacagtató és elgondolkoztató. Egyszerre harsány tréfa és mély spirituális tanítás.  
 
 
 
 
szeszter
2019.12.02
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.