Nyerj páros jegyet a Hogyan nevezzelek? című előadásra, a Belvárosi Színházba!

Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át, miután a gyermeket váró pár elárulja, milyen nevet választottak születendő kisbabájuknak… A 2012-ben filmként is feldolgozott történetet ezúttal a Veres1 Színház vitte színre.
Kellemes családi-baráti vacsora egy párizsi lakás nappalijában. A házigazda tanár házaspár, Pierre és Élisabeth, az asszony luxusingatlan-ügynök bátyja, Vincent és annak bájos várandós felesége, Anne, valamint egy gyerekkori barát, a harsonás Claude. Vincent és Anne gyermeket várnak. Az est jó hangulata egészen addig tart, amíg szóba nem kerül, hogy hogyan fogják szólítani a jövevényt, a választott név ugyanis komoly feszültségeket okoz a társaság tagjai számára, és olyan titkokra derül fény, hogy mindenkinek leesik az álla. A történet filmváltozata 2012-ben két César-díjat is besöpört, a komoly kérdéseket is feszegető vígjáték az egyik legsikeresebb francia film. 
 
A helyzetkomikumokra épülő kétfelvonásos vígjátékot Verebes Linda, Kálid Artúr, Pál Tamás, Simon Kornél és Molnár Gyöngyi szereplésével Schlanger András állította színpadra. 
 
Helyszín: Belvárosi Színház
 
Időpont: 2020. január 6., 19h
 
Ha szeretnél jegyet nyerni az előadásra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
(6 kép)
Ahol a héten érdemes...
Budapest, acb Kortárs Művészeti Galéria, 2019. november 15. - 2020. február 28.
 
 
Budapest, Szkéné Színház, január 28. 19:00
 
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.