„Mindenki a maximumot nyújtja” - Kevin Hart és Dwayne Johnson

A földkerekség legnagyobb akciósztárja és Amerika legnépszerűbb komikusa régóta jó baráti viszonyt ápol, és eddigi leggyümölcsözőbb közös munkájuk volt a Jumanji, amit most megfejeltek egy folytatással. Örömmel meséltek a filmről.

Dwayne Johnson (47 éves)

 

A példaképe Arnold Schwarzenegger, és hozzá hasonlóan most ő is Danny DeVitóval dolgozhatott.

 

Kevin Hart (40 éves)

 

Ő Amerika talán legnépszerűbb stand up komikusa.

Jól érzem, hogy a Jumanji új részével nemcsak szórakoztatni akartok, hanem azt szeretnétek, hogy a nézők egy üzenettel gazdagabban álljanak fel a moziszékből a film végén? 
 
Kevin Hart: Szerintem nagyon fontos, hogy az emberek magukkal vigyenek valami üzenetet, miután megnézték az új filmet. Nemcsak a filmjeimben, hanem minden munkámban erre törekszem. Egy családi kalandfilmnél, úgy érzem, kihagyhatatlan egy olyan üzenet, ami az embereket közelebb hozza egymáshoz, és elgondolkodhatnak a köztük lévő kapcsolatokon. 
 
Dwayne Johnson: Természetesen fontos volt, hogy tágítsuk a Jumanji eddig megismert univerzumát, létrehozzunk új karaktereket és behozzunk új színészeket, akiket szeretnek az emberek, mint például Awkwafinát, Danny Glovert vagy Danny DeVitót, és persze másokat, akiknek a nevét nem lőném le, maradjon meglepetés. Ugyanakkor abban is biztosak akartunk lenni, hogy közben megmarad az az alap dolog, ami miatt az első részt olyan sokan szerették: a film szíve. Szerencsések voltunk, hogy a nézők sokat nevettek, és jól szórakoztak az előző részen, és úgy hisszük, ez most is meg fog ismétlődni, miközben nem veszítjük el a filmünk szívét sem. 
 
Milyen érzés volt, hogy ezúttal két öregember lelke bújt a testetekbe? 
 
Kevin Hart: Nekem az izgalmas szó az első, ami eszembe jut róla. Egy olyan lehetőség volt folytatást készíteni ehhez a mozihoz, amit mindketten izgalmasnak találtunk. Fantasztikus volt, ahogy a két Dannyvel együttműködhettünk, mert rengeteg jó poénra adott lehetőséget, és már a forgatókönyv-változatban is csodás kihívásnak tűnt. Olyanok vagyunk velünk, mint a jin és a jang: egész más szintre kell emelned a játékodat, hogy eljátssz egy tőled ennyire távol eső karaktert. Ez színészként csodálatos, mert ritkán kap az ember ilyen lehetőséget. 
 
Dwayne Johnson: Amikor az emberek meglátják majd Kevint, amint Danny Glovert játssza, imádni fogják. Elképesztően eltalálta a lényegét. Nem csak dumálok erről: sok embernek megmutattuk már a filmet, és a reakcióik alapján elmondhatom, hogy tényleg padlót fogtak tőle. De nem igazságos csak Kevint kiemelni: mindenki a maximumot nyújtja ebben a filmben, ami csodálatos. 
 
Hogy tetszett nektek a folytatás? 
 
Kevin Hart: Sokszor, amikor népszerűsítesz egy filmet, az ember abba a helyzetbe kényszerül, hogy mondania kell dolgokat, és dicsérnie kell a filmet, miközben nem feltétlenül azt gondolja, amit mond róla. Szerencsés helyzet, amikor egy olyan filmben dolgozhatunk, mint ez, mert teljesen őszintén beszélhetünk róla, hiszen nagyon szeretjük. Azt szeretnénk, hogy minél többen jegyet váltsanak rá, mert egy igazi jókedvre derítő mozi, amit jó megnézni a családdal, a barátokkal… Igazi közösségi élmény, úgy az igazi, ha nagy társaságban nézed, ráadásul egy igazán pozitív üzenetet hordoz.  
 
Dwayne Johnson: Azok, akik élvezték az előző filmet, remélhetőleg azt fogják gondolni, hogy ez a mozi felülmúlta az elvárásaikat. Nem mellékesen: az elvárások a film iránt igen magasak. Az első rész olyan jól sikerült, hogy az emberek már nem érik be kevesebbel. Biztosíthatlak, hogy A következő szint egy igazán nagyszabású film lett, ráadásul a legtöbb filmbéli látványelem valódi: igazi sivatagi dűnék közt forgattunk, ott, ahol a Star Warst is felvették, igazi hófödte hegycsúcsok között és igazi dzsungelben, Hawaiin. Amit látsz, nem kamu, tényleg ezeken a helyeken jártunk. A saját szemeddel kell látnod, lehetőleg minél nagyobb vásznon. 
 
Tulu/InterCom
2019.12.09
|
(14 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.