Ismét „Környezettudatos karácsony” a Városháza parkban

Elindult a szavazás az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásáron kiállított környezettudatos adventi koszorúkra. Kisiskolások pályamunkái díszítik idén is a Városháza park fényligetét.
A Szabad Tér Színház és a FŐKERT Zrt. közös kezdeményezésében évek óta több száz kisiskolás és óvodás gyermek vesz részt. A program keretében a természetes anyagokból és újrahasznosítható eszközökből, hulladékokból készített, környezettudatos adventi koszorúkat alkotó csoportokat vendégül is látják a vásár hüttéjében, pályamunkáik pedig egészen december 28-ig láthatók majd a téli fesztivál attrakciójaként. A legjobb pályamunkákat kivételes élményajándékokkal díjazzák a szervezők, a „közönségdíjat” pedig a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán leadott szavazatok alapján ítélik oda. A szavazatokat december 17-én, kedden összegzik, az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2019. december 19-én, csütörtökön kerül sor a vásár hüttéjében. 
 
A „Környezettudatos karácsony” programmal egyszerre hívják fel a figyelmet az összetartozás és a környezettudatosságra nevelés fontosságára.  
 
2019.12.13
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.