Pumped Gabóval érkezik a Varsó Shore az RTL Spike-re

Pumped Gabo Lengyelországban is megvillantotta idehaza már régóta hírhedt, izmos felsőtestét, varsói kalandjaival az RTL Spike jóvoltából most a magyar tévénézők is találkozhatnak. A Varsó Shore című, idehaza eddig ismeretlen formátumban Gabo a lengyel csajoknál is beveti bicepszét és kockahasát.
A Varsó Shore-hoz Lengyelország legbulisabb arcait válogatták össze, hogy együtt partizzanak estéről estére. A műsor az MTV Jersey Shore című sorozatának lengyel változata, de a helyi arcok között a magyar Pumped Gabo is nagy szerepet kapott az évadban.
 
A trash-kedvelő lengyel közönség hamar a szívébe zárta a 24 éves realitysztárt, az RTL Spike pedig most a magyar rajongóknak is elhozza a fesztiválbika varsói kalandjait. 
 
A műsorban az anyanyelvükön beszélő szereplők Gabo megjelenésével bátrabban kezdték használni az angolt, de így is sokszor megmutatkoztak a nyelvi és kulturális különbségek. Az epizódokból kiderül, hogy a lengyelek milyen alkoholt választanak a buli előtti alapozáshoz, vagy, hogy mit kezd Gabo egy mindent tönkre tévő, alattomos pattanással a szája szélén.  
 
Varsó Shore december 31. és január 2. között minden nap 22:00 órakor az RTL Spike műsorán. Sőt, Gabo egy rendhagyó köszöntőbeszéddel is készül szilveszterre.  
2019.12.17
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.