Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul A Dal új évada februárban

Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul A Dal 2020 dalválasztó-show 9. évada február 1-jén a Duna Televízióban. A műsor immár önálló hazai tehetségkutatóként, és nem az Eurovíziós dalverseny selejtezőjeként funkcionál, amelyen jövőre Magyarország nem vesz részt.
Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard énekesnője és Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere másodszor foglal helyet a zsűriben, hozzájuk csatlakozik Pély Barna énekes-gitáros-zeneszerző és Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója. Fehérvári Gábor Alfréd harmadszor vezeti majd a műsort, társa Rókusfalvy Lili lesz, akit először láthatnak a nézők A Dal műsorvezetőjeként. 
 
Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására - mondta el Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója a keddi sajtótájékoztatón Budapesten. Hozzátette: mindez visszaigazolja a műsorkészítők döntését, hogy A Dal 2020 missziója immár az, hogy közvetlenül támogassa a magyar könnyűzenét. 
 
A műsorvezetők a sajtótájékoztatón jelentették be A Dal 2020 mezőnyébe beválasztott 30 dalt. A mezőnyben szerepel Arany Timi, Berkes Olivér, Diana, Ember Márk, a Fatal Error, Heincz Gábor Biga, a HolyChicks, Horus x Marcus ft. Fekete Bori, a Kies, Kóbor Zsóka és Polgár Patrik, a Konyha, Kökény Attila, az MDC, a Mocsok 1 Kölykök, Molnár Dániel, Muriel, NÁGI, Nagy Bogi, Nene, Pál Dénes, a Patikadomb, Rácz Gergő és Orsovai Reni, Takács Nikolas,a Talk2night, a Tortuga, a Turbo, Varga Szabolcs, Wolf Kati, YA OU és a Zaporozsec. 
 
(MTI)
2019.12.17
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.