Kedvenc helyek

Bujdosó Trió: National Amnesia Institute

[ jazz / world music ]
Budapest, BMC - Opus Jazz Club, január 15. 20:00
Saját meghatározása szerint bizánci surf jazz az, melyet a fellépő csapat mível. Ez jelenthet szürreális rumbát, kósza rögtönzéseket és avantgárd akusztikus futamokat is. Még a világzene tarka mezőnyéből is képes kiemelkedni a markáns trió.
Bujdosó János gitáros szárnysegédje Szerető Dániel bőgős, illetve Klausz Ádám ütőhangszeres, akik 2011 telén egyesítették fonák energiáikat. Olyan formációkban is játszanak/játszottak párhuzamosan, mint az Egy Kiss Erzsi Zene, a Kampec Dolores, a Kistehén, a Meszecsinka, a Specko Jedno, az Ági és a Fiúk vagy a Pop Ivan. 2012-ben debütált a Gold for Leslie című lemez, és most itt a National Amnesia Institute, mely októberben látott napvilágot. A sötétebb, vadabb 60 perces anyag tulajdonképpen az álhírek elleni kirohanás, magasztos nép- és világzenei eszközökkel. 
 
Jegyár: 1500 Ft 
 
MangaLiza
2020.01.02
|


Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Ma kerül mozikba az 1917 - Sam Mendes tíz Oscarra jelölt háborús filmje: egysnittes film egy öngyilkos küldetésről #sammendes #1917 #1917movie #moziajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.