2019 öt legrosszabb filmje

A legjobb filmek tízes listája mellől természetesen nem maradhat el a 2019-es év legrosszabb filmjeinek mustrája sem, merthogy ebből is akadt jó pár. Íme, a Pesti Est által az öt legrosszabbnak választott filmes alkotás tavalyról!
5. Hellboy 
 
Senki nem értette, miért van szükség egy rebootra, amikor az első két film közkedvelt, és az alkotók szívesen folytatnák a dolgot. A bemutató után sem tudta megindokolni a létjogosultságát. 
 
 
4. Kölcsönlakás 
 
Elhiszem, hogy A miniszter félrelép nagy siker volt, de annak már huszonkét éve. Dobó Katát ez nem zavarta, és ugyanabban a stílusban forgatta le ezt a rosszul sikerült kabarétréfát. 
 
 
3. Ne érints meg! 
 
A Berlinale pár éve tartó válságát jól jelzi, hogy egy ilyen polgárpukkasztó filmes torzszülött el tudta hozni onnan az Arany Medvét. Embert próbáló feladat végignézni. 
 
 
2. Pompon klub 
 
A haldokló Diane Keaton beköltözik egy luxi nyugdíjasotthonba, de mielőtt meghalna, még megvalósítja gyerekkori álmát és pompon lánynak áll. Ízléstelen giccs. 
 
 
1. Vihar előtt 
 
Matthew McConaughey és Anne Hathaway papíron jó párosnak tűnt. A történet is lehetett volna izgalmas. Azonban akkora katyvasz lett belőle, hogy azóta se bírtuk feldolgozni. 
 
2020.01.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
P
4
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.