Januárban indul az önálló magyar JimJam

Önálló, csak magyarországi sugárzású JimJam indul 2020. január elsején. A magyar JimJam ezzel technikailag kiválik az európai feedből, amely eddig a magyar mellett a kontinens több országában egységesen volt látható, így Szlovákiától Portugáliáig számtalan területen.
Az önálló magyar JimJam első lépésként technikailag különül el az európai feedtől, és hamarosan számtalan új tartalommal bővül a napi műsorkínálata. A tulajdonos AMC Networks International – Central and Northern Europe („AMCNI CNE”) a következő lépésként jövő év márciusában a reklámértékesítést is elindítja a magyar JimJam-en.  
 
„Az a tapasztalatunk, hogy azok csatornák, amelyek önállóan, egy országot szolgálnak ki, mind az egyedi nézői, mind a hirdetői igények kiszolgálásában jóval hatékonyabbak. Abban bízunk, hogy január 1-től az önálló magyar JimJam elérése, népszerűsége és eredményessége tovább tud növekedni” – nyilatkozta az AMC Networks International – Central and Northern Europe ügyvezető alelnöke, Málnay B. Levente.  
 
Az AMCNI CNE 2017-ban vette át a JimJam európai, közel-keleti és afrikai hálózatának az üzemeltetését az AMC Networks International másik, londoni központjától. Azóta az elsősorban a legkisebbekre, a 2-5 évesekre koncentráló gyermekcsatorna arculatváltáson esett át, amikor 2018. augusztus 1-jén vadonatúj logóval, identekkel és két vidám karakterrel, Jimmel és Jammel jelentkezett. Az AMCNI CNE további komoly befektetéseket hajtott végre a műsorok összeállítása terén is, amikor átalakította a napi műsorstruktúrát, és fix helyet alakított ki a „Tanulj játszva” programblokknak, amelyben rövid, vidám, vadonatúj sorozatok igyekeznek szórakozva tanítani a kicsiket – ilyen sorozat a bájos Doodleboo. Doodleboo a legegyszerűbb formákkal ismerteti meg a piciket, és megmutatja, hogyan tudnak a kisebbek is kört vagy éppen négyzetet és téglalapot rajzolni.
 
A januári újdonságok közt rögtön január 5-én mutatkozik be az Eszes Jess című sorozat, és a hónap végén indulnak Eperke legújabb kalandjai is. A klasszikus mesehősök is folyamatosan műsoron maradnak, de új történetekkel, mint amilyen a Thomas, a gőzmozdony: Kaland a Ködfátyol-szigeten című film, január 5-én 11:00 órától.  
 
A folyamatos befektetések új állomása lesz a 2020. január elsejei magyar JimJam elindítása.  
2019.12.19
|


Filmek a TV-ben
18:25
Nona
amerikai romantikus film, 2017
18:30
Macska-jaj
francia-jugoszláv-német romantikus vígjáték, 1998
18:40
Penge
amerikai akciófilm, 1998
18:45
Mary és a varázsvirág
japán animációs film, 2017
18:50
SAGA - A holtak átka
amerikai kalandfilm, 2013
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
08:55
Medvetesók
2015, III. évad, 107. rész: Jeges vagyok
08:58
Kate és Mim-Mim
I. évad, 43. rész
09:00
Gofri, a csodakutya
I. évad, 1. rész: Találkozás gofrival
09:00
Dínó vonat
amerikai-angol animációs sorozat (ism.)
09:05
Medvetesók
2015, IV. évad, 108. rész: Én, az inas
Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Ma zár a Rubens kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Sokan vannak! #gyerekkelne #rubensvandyckexhibition #kiallitasajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.