Disney-nappal hangol az RTL Klub a karácsonyra

Országos tévépremierrel, csodaszép családi és animációs filmekkel készül az RTL Klub a 2019-es karácsonyra. A csatorna aranyvasárnap több Disney-animációt is műsorára tűz.
Délelőtt Csingilingé a főszerep, a kis barkácstündér csillámpor-készítő kalandját izgulhatják végig kicsik és nagyok. Ezt követően a Lilo és Stich 2. - Csillagkutyabaj című animációs film kerül képernyőre, melyben a hawaii kislány és a csillagkutya újra egymásra talál. 
 
Az adventi ebéd után a könnyed szórakozást a Hókölykök című amerikai kalandfilm szavatolja. A Walt Disney Stúdió beszélő kiskutyái a fagyos Alaszka hófödte lankáin egy szánhúzó versenyben bizonyítják a barátság és az összetartás mindent elsöprő erejét.  
 
Késő délután a legendás Egy bogár élete című animációs filmet láthatják a nézők: Fürge, a feltaláló hangya fordulatoktól nem mentes története a család minden tagjának garantált kikapcsolódást nyújt.  
 
Főműsoridőben egy országos televíziós premier, A szépség és a szörnyeteg című, 2017-es amerikai film kerül levetítésre, amely Belle varázslatos utazásának történetét meséli el. Itt a látszat bizony csal: egy csúf, ámde érző szívű szörnyetegből válhat-e herceg? Aranyvasárnap kiderül! 
 
Az este egy fergeteges vígjátékkal, A két Lotti mára már szintén klasszikussá lett feldolgozásával zárul: az Apád-anyád idejöjjön! című amerikai film két táborozó kislány története, akik ikrekként helyet cserélnek és így próbálják összehozni elvált szüleiket.  
 
(RTL Klub) 
2019.12.20
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.