Sikeres, modern franchise-t faragnának A piszkos tizenkettőből

Az már nem új infó, hogy David Ayer (Suicide Squad) remake-elni fogja a II. világháborús klasszikust, de az viszont újdonság, hogy nem éri be ennyivel.

Kapcsolódó cikkek

A piszkos tizenkettő egy csapatnyi börtöntöltelékről szólt, akiket öngyilkos küldetésre küldtek a II. világháború során, és akik azzal a reménnyel vállalták el a feladatot, hogyha túlélik, akkor eltörlik a korábbi büntetésüket, és tiszta lappal mehetnek tovább az életben. Ha ebből rögtön arra gondolsz, hogy a Suicide Squad is valami hasonlóról szólt, csak épp szupergonoszokkal, akkor nem állsz távol a valóságtól.
 
A film rendezője, David Ayer nem egy sima remake-et képzelt el a filmből, hanem át akarja helyezni azt a modern korba, a mai háborúk/konfliktusok közé, és egy dögös akció franchise-t szeretne faragni belőle a Halálos iramban és a Mission: Impossible filmek mintájára, aminek a szereplőgárdája teli lesz sztárokkal. Isten irgalmazzon nekünk! 
 
(collider.com) 
2020.01.02
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
21:35
Világot látok
amerikai romantikus vígjáték, 2017
22:00
Fekete eső
amerikai thriller, 1989
22:00
A lelkész titka
amerikai thriller, 2017
22:01
A préri urai
amerikai filmdráma, 2015
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.