Kedvenc helyek

Lost Frequencies (B), Candyman da Marquis, Roberto Rios, Dan Sparks

[ house ]
Budapest, Akvárium Klub, január 18. 19:00
Épp húszéves volt a Lost Frequencies néven alkotó brüsszeli ifjú, mikor betalált az Are You With Me című dobása; és Felix de Laet az azóta eltelt öt évet a dallamos house élvonalában töltötte. Slágergyáros Tomorrowland-rezidens a házban!
Az elveszettnek hitt régi dalok elemeiből új kompozíciókat életre keltő producer a countryzenész Easton Corbin remixe által futott be. A SoundCloud-os feltöltés hallatán a Bearded Man címke tulaja le is szerződtette a srácot. 2016-ban már saját dalát is kihozta Beautiful Life címmel, majd kevert Major Lazert és turnézott a Chainsmokersszel is. Less Is More című debütalbumának kiadása után saját labelt is gründolt Four Frequencies néven. Októberben jött ki második anyaga itt Alive and Feeling Fine címmel. Hazai részről Candyman da Marquis, Roberto Rios és Dan Sparks pakol. 
 
Jegyár: 7500-8500 Ft 
 
Air
2020.01.13
|


Játék
Adam Elliot 2009-es zseniális gyurmafilmjének – melyben egy igazán különleges barátság történetével ismerkedhetünk meg – színpadi adaptációja.
Ma kerül mozikba az 1917 - Sam Mendes tíz Oscarra jelölt háborús filmje: egysnittes film egy öngyilkos küldetésről #sammendes #1917 #1917movie #moziajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.